Groothandel

GROOTHANDEL

Voor De Glasbok B.V. wordt in Polen een groot assortiment glasbokken en interntransportmateriaal gemaakt. De producten vinden hun toepassing in de glasindustrie en de ramen-deuren en kozijnenindustrie. De Glasbok B.V. besteed de productie uit bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van glasbokken en intern transportmateriaal en deel uitmaakt van een Japans wereldconcern.

De Poolse producent is ISO-9001 gecertificeerd.

Vanwege de kwaliteit zijn de producten van De Glasbok B.V. gekend als kwaliteitsproducten.
De glasbokken en intern transportmateriaal kunnen in alle bijna door u gewenste RAL-kleuren geleverd worden. Nagenoeg 98% van alle bokken worden verzinkt

Naast standaardbokken en standaard intern transportmateriaal kunnen op uw verzoek speciale uitvoeringen gefabriceerd worden. ( het moet dan wel om wat grotere hoeveelheden gaan, de seriegrootte is hierbij mede bepalend voor de prijs )

Dit gebeurt op basis van aangeleverde en goedgekeurde tekeningen (laadvermogen e.d. ) Voor de technische begeleiding van uw aanvraag, het laten uitvoeren van de berekeningen maakt De Glasbok B.V. gebruik van de diensten van een technies adviesbureau.

Kortom:

  • U doet zaken met een Nederlands bedrijf tegen concurrerende prijzen
  • De Glasbok B.V. hanteert korte levertijden
  • Levering franco huis
Top