Groothandel

GROOTHANDEL

Voor De Glasbok B.V. wordt in Polen een groot assortiment glasbokken en interntransportmateriaal gemaakt. De producten vinden hun toepassing in de glasindustrie en de ramen-deuren en kozijnenindustrie. De Glasbok B.V. besteed de productie uit bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van glasbokken en intern transportmateriaal en deel uitmaakt van een Engels wereldconcern.
De Poolse producent is ISO-9001 gecertificeerd.

Alle geleverde producten zijn CE-gecertificeerd.
Vanwege de kwaliteit zijn de producten van De Glasbok B.V. gekend als kwaliteitsproducten. De glasbokken en intern transportmateriaal kunnen in alle door u gewenste RAL-kleuren geleverd worden. De glasbokken kunnen eveneens verzinkt worden.

Naast standaardbokken en standaard intern transportmateriaal kunnen op uw verzoek speciale uitvoeringen gefabriceerd worden. ( het moet dan wel om wat grotere hoeveelheden gaan, de seriegrootte is hierbij mede bepalend voor de prijs )

Dit gebeurt op basis van aangeleverde en goedgekeurde tekeningen (laadvermogen e.d. ) Voor de technische begeleiding van uw aanvraag, het laten uitvoeren van de CE-berekeningen en de afwerking van de CE-Markering maakt De Glasbok B.V. gebruik van de diensten van een CE adviesbureau.

Kortom:

  • U doet zaken met een Nederlands bedrijf tegen concurrerende prijzen
  • De Glasbok B.V. hanteert korte levertijden
  • Levering franco huis
  • Zekerheid door CE en ISO 9001
Top